ArtiSTICK - Finnish

Ennen kuin aloitat

Sinun vastuullasi on:

  • Tarkista, että kaikki kuvionumerot ja eränumerot ovat samat.
  • Tarkista, että kaikilla teloilla ei ole vaurioita ja vikoja.
  • Toteuta rullat 48 tuntia ennen ripustamista.

Teemme kaikkemme varmistaaksemme tuotteidemme täydellisyyden, mutta valmistuksessa ja painatuksessa voi joskus esiintyä vaihtelua.

Huomaa: Emme ole vastuussa välillisistä menetyksistä ennen ripustamista ilmenneistä vioista. Yhtä rullaa suurempia vaatimuksia ei voida sallia vikoista, jotka ovat näkyvissä ripustushetkellä. Emme voi myöskään olla vastuussa väärän ripustustekniikan aiheuttamista kustannuksista.

Jos havaitaan vika, keskeytä työ ja palauta mahdolliset vialliset rullat etiketeineen jälleenmyyjälle, josta ne ostettiin. Säilytä kaikkia tarroja, kunnes koristelu on valmis. Vaadimme heitä kaikkia, jos sinulla on valitus.

VAROITUS: Hävitä piidioksidigeelipakkaus ytimen sisällä turvallisesti. Suojaa vauvoilta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

TÄRKEÄÄ: Akklimatisoi tela huoneenlämmössä 48 tuntia ennen ripustamista huoneenlämmössä vähintään 15 ° C (59 ° C). Levityshuoneen lämpötila 15 ° C - 40 ° C (59 ° F - 104 ° F).

Säilytä alle 15 ° C (59 ° F). 

Tarvittavat laitteet

  • Askelmatikkaat.
  • Mittanauha.
  • Vesivaaka (tai luotilanka).
  • Lyijykynä.
  • Suora reuna
  • Sisäänvedettävä veitsi (terävällä terällä).
  • Muovinen tasoitusterä.

Valmistautuminen

Varmista, että pinnoissa ei ole likaa, pölyä, vanhaa tapettia, irtonaista maalia, rasvaa jne., Koska ne vaikuttavat tartuntaan. Suosittelemme aina, että paras tapa valmistautua on imuroida seinä pölyn ja mahdollisten menetettyjen materiaalien poistamiseksi, jota seuraa sokerisaippuan tai miedon saippuaveden käyttö, jotta rasvaa ei ole läsnä. Anna tuotteen kuivua kokonaan ennen tuotteen ripustamista.

Pintojen tulee olla mattoja, hienoja, kiinteitä, sileitä ja vaalean yhtenäisiä. HUOMAUTUS: Kiiltävät pinnat, esim. vinyylisilkki, munankuori, satiini, kiilto jne., tulisi hiota kevyesti tarttumisen 'avaimen' muodostamiseksi. Pese hiotut pinnat sokerisaippualla ja anna kuivua ennen tuotteen ripustamista.

Paljaat kipsiseinät tulee pohjustaa, tiivistää ja antaa kuivua kokonaan ennen tuotteen ripustamista.

Älä ripusta tätä tuotetta maalaamattomalle, paljaalle rappaukselle, tiilille, tuulenpalalle, kuvioiduille pinnoille, vanhalle tapetille, vaahtomuovipolystyreenille, kosteille seinille, ulkopinnoille.

 Vältä pölyn pääsemistä liimapintaan, koska se vaarantaa tuotteen tarttuvuuden.

Riippuva

Piirrä pystysuora viiva lyijykynällä (tai luotilinjalla) 50 cm (20 tuumaa) seinän vasemmalta puolelta. Aloita keskustasta, jos teet ominaisuusseinää symmetrian varmistamiseksi.

Levitä ensimmäinen nauha pystysuoran kynän viivan oikealle puolelle. Irrota huolellisesti 30 cm (12 tuumaa) taustapaperi. Levitä liimapinta seinän reunasta, jolloin 2,5 cm (yksi tuuma) päällekkäin katon kanssa.

Neulo ylhäältä alas, irrota 40–50 cm (16 tuumaa – 20 tuumaa) kerrallaan ja kohdista oikeanpuoleinen reuna kynän viivaan. Poista pituus ja aseta tarvittaessa uudelleen pystyreunan saavuttamiseksi. Älä venytä materiaalia liikaa, koska se voi kutistua.

Käytä muovista tasoitusterää mahdollisten ilmakuplien siirtämiseksi keskimmäisestä ulkoreunasta. Käytä myös muovista tasoitusterää koko pinnalla varmistaaksesi, että nauha tarttuu täysin seinään.

Leikkaa seinän yläosa, ala ja kulma (tarvittaessa) hyvällä saksisarjalla tai terävällä sisäänvedettävällä veitsellä ja suoralla reunalla. Tasoita kaikki reunat muoviterällä.

Levitä seuraava nauha samalla tavalla. Kuvio vastaa toisen nauhan vasenta reunaa tai ensimmäisen nauhan oikeaa reunaa.

Katkaise virta aina verkkovirrasta, kun roikkuu pistorasioiden ja kytkinten ympärillä.

Vältä kosketusta liimapuolen ja koristeellisen puolen välillä, koska se voi vahingoittaa koristepintaa, kun yrität irrottaa ne erilleen.

Poistaminen

Irrota hitaasti yläkulmasta alaspäin. Ei ole epätavallista, että osa alla olevasta maalatusta pinnasta irtoaa irrotettaessa tätä tuotetta. Poisto voi olla vaikeampi alueilla, jotka ovat lähellä lämmönlähdettä, esim. lämpöpatterit, koska lämpö voi aiheuttaa liiman kovettumisen. Joskus poistossa voi jäädä jonkin verran jäämiä, suosittelemme käyttämään litteää kaavinta ja höyrytapettien poistoaineita, jos jäännöksiä osoittautuu vaikeiksi poistaa

Siivous

Sieni puhdistetaan vain puhtaalla vedellä. Liiallinen vesi voi vaikuttaa tarttuvuuteen. Älä käytä puhdistusaineita, saippuaa tai pesuaineita.

lisäinformaatio

Mahdolliset ilmakuplat, jotka voivat ilmestyä pinnan alle, voidaan puhkaista suoralla tapilla tai neulalla ja litistää muovisella tasoitusterällä ilman poistamiseksi.

Valmistettu Kiinassa Arthouse Ltd: lle, Waterfoot, BB4 7JU, Iso-Britannia.

ASIAKASPALVELU: +44 (0) 1706 239600

Käy osoitteessa www.arthouse.com