ArtiSTICK - Lithuanian

Prieš tau pradedant

Tai jūsų atsakomybė:

  • Patikrinkite, ar visi raštų numeriai ir partijos numeriai yra vienodi.
  • Patikrinkite, ar visi ritinėliai nepažeisti ir nepažeisti.
  • Prieš pakabindami ritinius 48 valandas aklimatizuokite.

Mes dedame visas pastangas, kad mūsų produktai būtų tobuli, tačiau kartais gali skirtis gamyba ir spausdinimas.

Pastaba: Mes negalime būti laikomi atsakingais už nuostolius, atsiradusius dėl defektų, kurie atsirado prieš pakabinant. Dėl defektų, kurie matomi pakabinimo metu, negalima teigti, kad viršijamas vienas ritinys. Be to, mes negalime būti atsakingi už išlaidas, patirtas dėl neteisingos pakabinimo technikos.

Jei nustatoma gedimas, sustabdykite darbą ir grąžinkite visus defektus turinčius ritinius su etiketėmis mažmenininkui, kuriame jie buvo įsigyti. Laikykite visas etiketes, kol dekoravimas bus baigtas. Reikėsime jų visų, jei turite skundą.

ĮSPĖJIMAS: Prašome saugiai išmesti silicio gelio pakuotę šerdyje. Laikykite atokiau nuo kūdikių, vaikų ir naminių gyvūnėlių.

SVARBU: Prieš pakabindami kambario temperatūroje ne mažiau kaip 15 ° C (59 ° C), ruloną 48 valandas aklimatizuokite kambario temperatūroje. Naudojimo kambario temperatūra 15 ° C - 40 ° C (59 ° F - 104 ° F).

Laikyti ne aukštesnėje kaip 15 ° C temperatūroje.

Reikalinga įranga

  • Kopėčios.
  • Ruletė.
  • Gulsčiukas (arba vandentiekio linija).
  • Pieštukas.
  • Tiesus kraštas
  • Ištraukiamas peilis (su aštriais ašmenimis).
  • Plastiko lyginimo ašmenys.

Paruošimas

Įsitikinkite, kad paviršiuose nėra purvo, dulkių, senų tapetų, birių dažų, riebalų ir kt., Nes jie paveiks sukibimą. Mes visada patariame, kad geriausias būdas pasiruošti - išsiurbti sieną, kad pašalintumėte dulkes ir visas pamestas medžiagas, paskui tepant cukriniu muilu arba švelniu muiluotu vandeniu, kad įsitikintumėte, jog nėra riebalų. Prieš pakabindami šį gaminį, palikite visiškai išdžiūti.

Paviršiai turėtų būti matiniai, švelnūs, tvirti, lygūs ir blyškiai vienodos spalvos. PASTABA: Paviršiai su blizgesiu, pvz. vinilo šilkas, kiaušinių lukštas, atlasas, blizgesys ir kt. turi būti lengvai šlifuojami, kad būtų „sukibimo raktas“. Prieš pakabindami šį gaminį, nuplaukite šlifuotus paviršius cukriniu muilu ir palikite išdžiūti.

Prieš pakabindami šį gaminį, plikas tinko sienas reikia nugruntuoti, užplombuoti ir leisti visiškai išdžiūti.

Nekabinkite šio gaminio ant nedažyto, pliko tinko, plytų, vėjelių blokų, tekstūruotų paviršių, senų tapetų, putų polistirolo, drėgnų sienų sienų, lauko paviršių.

Venkite dulkių ant lipnaus paviršiaus, nes tai pakenks gaminio sukibimui.

Kabantis

Naudodamiesi gulsčiuku (arba vandentiekio linija), pieštuku nubrėžkite vertikalią liniją 50 cm (20 colių) atstumu nuo kairės sienos pusės. Pradėkite nuo centro, jei darote funkcinę sieną, kad užtikrintumėte simetriją.

Pirmąją juostelę turėtumėte uždėti vertikalios pieštuko linijos dešinėje. Atsargiai nulupkite 30 cm (12 colių) pagrindo popierių. Užklijuokite lipnų paviršių nuo sienos galo, leisdami 2,5 cm (vieną colį) persidengti ant lubų.

Dirbkite nuo viršaus iki apačios, vienu metu nulupkite 40–50 cm (16 colių –20 colių) ir dešinį rankos kraštą sulygiuokite su pieštuko linija. Nuimkite ilgį ir, jei reikia, pakeiskite padėtį, kad pasiektumėte vertikalų kraštą. Negalima per daug ištempti medžiagos, nes tai gali susitraukti.

Naudokite plastikinį išlyginamąjį ašmenį, kad oro burbuliukai judėtų nuo vidurio viršutinių išorinių kraštų. Be to, naudokite plastikinį lyginimo ašmenį visame paviršiuje, kad juosta būtų visiškai prilipusi prie sienos.

Naudokite gerą žirklių porą arba aštrų ištraukiamą peilį ir tiesų kraštą, kad apipjaustytumėte sienos viršų, apačią ir kampą (jei reikia). Plastikiniais ašmenimis išlyginkite visus apipjaustytus kraštus.

Tokiu pačiu būdu uždėkite kitą juostelę. Raštas sutampa su kairiuoju antrosios juostos kraštu arba su dešiniuoju pirmosios juostos kraštu.

Visada išjunkite maitinimą, kai kabinate aplink lizdus ir jungiklius.

Venkite kontakto tarp lipnios ir dekoratyvinės pusės, nes bandant juos nulupti, dekoratyvinis paviršius gali būti pažeistas.

Pašalinimas

Lėtai nulupkite nuo viršutinio kampo žemyn. Nenuostabu, kad pašalinus šį gaminį, kai kurie dažyti paviršiai po jais nusileidžia. Pašalinti gali būti sunkiau vietose, esančiose netoli šilumos šaltinio, pvz. radiatoriai, nes dėl karščio klijai gali sukietėti. Kartais pašalinus gali likti šiek tiek likučių, rekomenduojame naudoti plokščią grandiklį ir garų užsklandos nuėmėją, jei paaiškėja, kad likučius sunku pašalinti

Valymas

Kempinę valykite tik švariu vandeniu. Per didelis vandens kiekis gali turėti įtakos sukibimui. Nenaudokite jokių valymo skysčių, muilo ar ploviklių.

Papildoma informacija

Bet kokius oro burbuliukus, kurie gali atsirasti po paviršiumi, galima perverti tiesiu kaiščiu ar adata ir išlyginti plastikinėmis glotninimo mentėmis, kad išstumtų orą.

Pagaminta KLR „Arthouse Ltd“, Waterfoot, BB4 7JU, JK.

KLIENTO PAGALBA: +44 (0) 1706 239600

Apsilankykite www.arthouse.com