Wipe Clean Wallpaper Hanging Instructions - Hungarian

 

  1. Kezdés előtt ellenőrizze, hogy nem hibás-e a termék, illeszkednek-e a minták és megfelelőek-e az árnyalatok (a széleknél és a tekercsek között). Ellenőrizze, hogy minden tételszám egyezik-e. Az esetleges reklamáció érdekében őrizze meg az összes címkét.
  2. Készítse elő a falat. A felületek legyenek szárazak és simák. Javítsa a repedéseket és lyukakat. Az egységes szín érdekében vonalazza be előre a falat.
  3. Vágja megfelelő hosszúságúra a terméket, némi ráhagyással fent és lent, amely később levágható. Használjon készre kevert ragasztót. Kenjen egy vastagabb réteg ragasztót a tapéta hátoldalára, középről kifelé haladva. Ügyeljen, hogy a szélekre is maradéktalanul jusson. A mintás oldalra ne kerüljön ragasztó, az ugyanis károsíthatja a terméket.
  4. Hajtsa be a tapétát a ragasztóval fedett részével befelé, és hagyja ázni általában 5-8 percig, amíg a tapéta teljesen ki nem nyúlik.
  5. Ragassza fel az első csíkot függőlegesen függőón vagy vízmérték segítségével. Simítsa ki egyenletesen a tapétát tapétázókefével, hogy minden levegőbuborék távozzon.
  6. Óvatosan vágja le a felesleget alul és felül.
  7. Illessze pontosan egymáshoz a csíkokat, de ügyeljen, hogy az egymás melletti csíkok ne fedjék egymást. 3 csík felhelyezése után ellenőrizze az eredményt. A folytatásról a tapétázást végző dönt, annak felelőssége őt terheli.
  8. A felesleges ragasztót óvatosan és azonnal törölje le. Ehhez kizárólag szivacsot és tiszta vizet használjon. Az odaszáradt ragasztó károsíthatja a tapéta felületét és fehér foltokat hagyhat. A zsugorodás elkerülése érdekében kapcsolja ki az összes radiátort, és hagyja természetes körülmények között száradni a tapétát.

 

FONTOS: A legjobb eredményért kövesse gondosan a következő utasításokat. Csak száraz törlőkendővel ellátott tollakat használjon (toulén- és xilolmentes). Ne használjon állandó jelölőket, filcet, golyóstollat, ceruzát vagy ceruzát. Tisztítás: Ne törölje szárazra. Óvatosan törölje le tiszta ruhával és meleg szappanos vízzel, vagy baba / nedves törlőkendővel.

 

Ha hibát talál, hagyja abba a munkát, és juttassa vissza az összes bontatlan tekercset és címkét az üzletnek, ahol azokat vásárolta. A felhelyezés előtt is látható hibákból következő károkért nem vállalunk felelősséget. A felhelyezéskor látható

hibák esetén legfeljebb 1 tekercsre vonatkozóan nyújtható be reklamáció.

Gyártás helye: