ArtiSTICK - Hungarian

Mielőtt elkezded

Az Ön felelőssége, hogy:

  • Ellenőrizze, hogy az összes mintaszám és a kötegszám megegyezik-e.
  • Ellenőrizze, hogy az összes tekercsben nincsenek-e sérülések és hibák.
  • A tekercseket 48 órán át akklimatizáljuk, mielőtt felakasztanánk.

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink tökéletesek legyenek, de a gyártás és a nyomtatás néha eltérhet. 

Megjegyzés: Az akasztás előtt nyilvánvaló hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. Az egy tekercset meghaladó igények nem vonatkozhatnak azokra a hibákra, amelyek az akasztáskor láthatóak. Nem vállalunk felelősséget a helytelen akasztási technika miatt felmerülő költségekért sem.

Ha hibát talál, kérjük, állítsa le a munkát, és a hibás tekercseket címkéikkel küldje vissza annak a kereskedőnek, ahol megvásárolta őket. Kérjük, tartsa meg az összes címkét, amíg a díszítés befejeződik. Mindegyiket megköveteljük, ha panasza van.

VIGYÁZAT: Kérjük, biztonságosan dobja el a szilika gél csomagolást a mag belsejében. Tartsa távol babáktól, gyermekektől és háziállatoktól 

FONTOS: Akklimatizálja a tekercset szobahőmérsékleten 48 órán keresztül, mielőtt szobahőmérsékleten legalább 15 ° C (59 ° C) felakasztaná. Alkalmazási helyiség hőmérséklet 15 ° C - 40 ° C (59 ° F - 104 ° F).

Legfeljebb 15 ° C-on tárolandó.

Felszerelés kötelező

  • Létra.
  • Mérőszalag.
  • Vízszint (vagy vízvezeték).
  • Ceruza.
  • Egyenes él
  • Behúzható kés (éles pengével).
  • Műanyag simító penge.

Készítmény

Ügyeljen arra, hogy a felületeken ne legyen szennyeződés, por, régi tapéta, laza festék, zsír stb., Mivel ezek befolyásolják a tapadást. Mindig azt tanácsoljuk, hogy a felkészülés legjobb módja a fal porszívózása a por és az esetleges anyagvesztés eltávolítása érdekében, majd cukorszappan vagy enyhe szappanos víz alkalmazása, hogy ne legyen zsír. Hagyja teljesen megszáradni, mielőtt felakasztaná ezt a terméket.

A felületek legyenek mattak, gyengék, szilárdak, simaak és halványan egyenletesek. MEGJEGYZÉS: Fényes felületek pl. A vinil selymet, a tojáshéjat, a szatént, a fényt stb. finoman csiszolni kell, hogy „kulcsot” kapjon a tapadáshoz. A termék felakasztása előtt mossa le a csiszolt felületeket cukros szappannal, és hagyja megszáradni.

A termék felakasztása előtt a csupasz vakolatú falakat alapozni, lezárni és hagyni kell teljesen megszáradni.

Ne akassza ezt a terméket festetlen, csupasz vakolatra, téglára, szellőtömbre, texturált felületekre, régi tapétára, habosított polisztirolra, nedves falakra, kültéri felületekre.

Kerülje el, hogy por kerüljön a ragasztó felületére, mert ez veszélyeztetheti a termék tapadását.

Függő

Vízmérték (vagy vízvezeték) segítségével rajzoljon egy függőleges vonalat ceruzával, 50 cm-re (20 hüvelyk) a fal bal oldalától. Indítsa el a közepétől, ha egy funkciófalat végez a szimmetria biztosítása érdekében.

Az első csíkot a függőleges ceruza vonalától jobbra kell felhordania. Óvatosan húzza le a hátlap 30 cm-es részét. Vigye fel a ragasztófelületet a fal végére, és hagyja, hogy 2,5 cm (egy hüvelyk) átfedje a mennyezetet.

Dolgozzon felülről lefelé, húzza le egyszerre a 40-50-50 cm-t (16 hüvelyk -20 hüvelyk), és igazítsa a jobb kéz szélét a ceruzavonalhoz. Távolítsa el a hosszát, és helyezze át, ha szükséges a függőleges él eléréséhez. Ne feszítse túl az anyagot, mert ez zsugorodást okozhat.

Műanyag simító pengével mozgassa a légbuborékokat a külső szélektől középre. Használja a műanyag simító pengét az egész felületen, hogy biztosítsa a csík teljes tapadását a falhoz.

Használjon egy jó ollót vagy egy éles visszahúzható kést és egy egyenes élt a fal tetejének, aljának és sarkának (adott esetben) levágásához. A levágott élek simításához használja a műanyag pengét.

Vigye fel ugyanígy a következő csíkot. A minta illeszkedik a második csík bal széléhez, az első csík jobb széléhez.

Mindig kapcsolja ki a tápfeszültséget az elektromos hálózatról, amikor az aljzatok és kapcsolók körül lóg.

Kerülje az érintkezést a ragasztó és a dekoratív oldal között, mert ez károsíthatja a dekoratív felületet, amikor megpróbálja lehúzni őket.

Eltávolítás

Lassan húzza le a felső saroktól lefelé. Nem szokatlan, hogy az alatta festett felület egy része leválik a termék eltávolításakor. A hőforráshoz közeli területeken az eltávolítás nehezebb lehet, pl. radiátorok, mert a hő hatására a ragasztó megkeményedhet. Előfordulhat, hogy maradványok maradhatnak az eltávolításkor, javasoljuk, hogy használjon lapos kaparót és gőz tapéta-sztriptízt, ha bármely maradékot nehéz eltávolítani

Tisztítás

A szivacsot csak tiszta vízzel tisztítsa. A túlzott víz hatással lehet a tapadásra. Ne használjon tisztítószert, szappant vagy tisztítószert.

további információ

A felszín alatt esetlegesen megjelenő légbuborékokat át lehet átszúrni egy egyenes csapszeggel vagy tűvel, és egy műanyag simító pengével ellapítani a levegő kiszorítását.

A KNK-ban gyártják az Arthouse Ltd-nek, Waterfoot, BB4 7JU, Egyesült Királyság.

VEVŐSEGÍTSÉG: +44 (0) 1706 239600

Látogasson el a www.arthouse.com