ArtiSTICK - Latvian

Pirms sākat

Jūsu pienākums ir:

  • Pārbaudiet, vai visi modeļu numuri un sērijas numuri ir vienādi.
  • Pārbaudiet, vai visos ruļļos nav bojājumu un defektu.
  • Pirms pakāršanas ruļļus aklimatizēt 48 stundas.

Mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir perfekti, taču dažreiz var notikt atšķirības ražošanā un drukāšanā.

 Piezīme: Mēs nevaram būt atbildīgi par iespējamiem zaudējumiem, kas saistīti ar defektiem, kas bija redzami pirms pakāršanas. Nevar pieļaut pretenzijas, kas pārsniedz vienu ruļļu, par defektiem, kas ir redzami karājas brīdī. Tāpat mēs nevaram būt atbildīgi par izmaksām, kas radušās nepareizas piekāršanas tehnikas dēļ.

Ja tiek konstatēta kļūda, lūdzu, pārtrauciet darbu un atgrieziet visus bojātos ruļļus ar etiķetēm mazumtirgotājam, kurā tie tika iegādāti. Lūdzu, saglabājiet visas etiķetes, līdz dekorēšana ir pabeigta. Mēs pieprasīsim tos visus, ja jums ir sūdzība.

UZMANĪBU: Lūdzu, droši iznīciniet silīcija želejas iepakojumu serdenī. Sargāt no zīdaiņiem, bērniem un mājdzīvniekiem.

SVARĪGI: Pirms pakāršanas istabas temperatūrā, kas nav mazāka par 15 ° C (59 ° C), rullīti aklimatizējiet istabas temperatūrā 48 stundas. Lietošanas telpas temperatūra 15 ° C - 40 ° C (59 ° F - 104 ° F).

Uzglabāt temperatūrā līdz 15 ° C (59 ° F).

Nepieciešamais aprīkojums

  • Kāpnes.
  • Mērlenta.
  • Gaisa līmenis (vai svītra).
  • Zīmulis.
  • Taisna mala
  • Izvelkams nazis (ar asu asmeni).
  • Plastmasas izlīdzināšanas asmens. 

Sagatavošana

Pārliecinieties, ka virsmām nav netīrumu, putekļu, vecu tapetes, vaļīgas krāsas, smērvielas utt., Jo tie ietekmēs saķeri. Mēs vienmēr iesakām vislabākais sagatavošanās veids ir putekļu sūcējs, lai notīrītu putekļus un visus zaudētos materiālus, kam seko cukura ziepju vai maiga ziepjūdens uzklāšana, lai pārliecinātos, ka tajā nav tauku. Pirms pakārt šo produktu, ļaujiet tam pilnībā nožūt. 

Virsmām jābūt matētām, blīvām, stingrām, gludām un gaiši vienveidīgām. PIEZĪME: Virsmas ar spīdumu, piem. vinila zīds, olu čaumalas, satīns, spīdums utt. ir viegli jānoslīpē, lai nodrošinātu “atslēgu” saķerei. Pirms produkta pakāršanas nomazgājiet noslīpētas virsmas ar cukura ziepēm un atstājiet nožūt.

Pirms šī izstrādājuma pakāršanas kailām apmetuma sienām jābūt gruntētām, noslēgtām un pilnībā izžūt.

Neklājiet šo izstrādājumu uz nekrāsota, tukša apmetuma, ķieģeļiem, vēja blokiem, teksturētām virsmām, vecām tapetēm, putupolistirolam, sienām ar mitru vēsturi, āra virsmām.

Izvairieties no putekļu nokļūšanas uz līmējošās virsmas, jo tas apdraudēs produkta saķeri.

Karājas

Izmantojot līmeņrādi (vai sveces līniju), zīmējiet vertikālu līniju ar zīmuli 50 cm (20 collas) no sienas kreisās puses. Sāciet no centra, ja veicat funkciju sienu, lai nodrošinātu simetriju.

Pirmā sloksne jāpieliek pa labi no vertikālās zīmuļa līnijas. Uzmanīgi noņemiet 30 cm (12 collu) pamatnes papīru. Uzlieciet lipīgo virsmu līdz sienas galam, ļaujot 2,5 cm (vienu collu) pārklāties uz griestiem.

Strādājiet no augšas uz leju, vienlaikus noņemiet 40–50 cm (16 collas – 20 collas) un izlīdziniet labās rokas malu ar zīmuļa līniju. Noņemiet garumu un, ja nepieciešams, mainiet pozīciju, lai sasniegtu vertikālu malu. Nepārsniedziet materiālu pārmērīgi, jo tas var sarauties.

Izmantojiet plastmasas izlīdzinošo asmeni, lai pārvietotu visus gaisa burbuļus no centra ārējo malu augšdaļas. Izmantojiet arī plastmasas izlīdzināšanas asmeni pa visu virsmu, lai nodrošinātu, ka sloksne ir pilnībā piestiprināta pie sienas.

Izmantojiet labu šķēru pāri vai asu ievelkamu nazi un taisnu malu, lai apgrieztu sienas augšējo, apakšējo un stūri (ja nepieciešams). Izmantojiet plastmasas asmeni, lai izlīdzinātu visas apgrieztās malas.

Tādā pašā veidā uzlieciet nākamo sloksni. Zīmējums sakrīt ar otrās sloksnes kreiso malu vai pirmās joslas labo malu.

Vienmēr izslēdziet strāvu elektrotīklā, karājoties ap kontaktligzdām un slēdžiem.

Izvairieties no saskares starp līmējošo pusi un dekoratīvo pusi, jo tas var sabojāt dekoratīvo virsmu, mēģinot tās izlobīt.

Noņemšana

Lēnām nomizojiet no augšējā stūra uz leju. Noņemot šo izstrādājumu, nav nekas neparasts, ka daļa no krāsotās virsmas zem tā nokrīt. Vietās, kas atrodas tuvu siltuma avotam, noņemšana var būt grūtāka, piem. radiatoriem, jo ​​karstums var izraisīt līmes sacietēšanu. Dažreiz noņemot var palikt daži atlikumi, iesakām izmantot plakanu skrāpi un tvaika tapetes noņēmēju, ja kādus atlikumus izrādās grūti noņemt

 Tīrīšana

Sūkli notīriet tikai ar tīru ūdeni. Pārmērīgs ūdens daudzums var ietekmēt saķeri. Nelietojiet nekādus tīrīšanas šķidrumus, ziepes vai mazgāšanas līdzekļus.

Papildus informācija

Jebkurus gaisa burbuļus, kas var parādīties zem virsmas, var izurbt ar taisnu tapu vai adatu un saplacināt ar plastmasas izlīdzināšanas asmeni, lai izstumtu gaisu.

Ražots ĶTR Arthouse Ltd, Waterfoot, BB4 7JU, Lielbritānijā.

KLIENTU PALĪDZĪBA: +44 (0) 1706 239600

Apmeklējiet www.arthouse.com