ArtiSTICK - Ukrainian

ArtiSTICK - Ukrainian

Перш ніж почати наклеювання:

Ви несете відповідальність за:

  • Переконайтеся, що всі артикули та номери партії однакові.
  • Переконайтеся, що всі рулони не мають пошкоджень та дефектів.
  • Акліматизуйте рулони протягом 48 годин.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб зробити нашу продукцію досконалою, але іноді можуть траплятися відмінності при виробництві та друці шпалер.

Примітка: Відповідальність за наслідкові втрати, які були отриманні після приклеювання шпалер з видимим дефектом фабрика не несе. У такому разі претензії приймаються ЛИШЕ у розмірі 3 смуг (1рулон). Крім того, ми не несемо відповідальності за витрати, понесені через неправильну техніку наклеювання.

Якщо виявлено дефекти, будь ласка, негайно зупиніть роботу і поверніть усі нерозкриті рулони та етикетки продавцю.

Будь ласка, зберігайте всі этикетки до завершення робіт. Ми будемо вимагати етикетки, якщо у вас є скарга на якість товару.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Будь ласка, утилізуйте упаковку силікагелю. Тримати подалі від немовлят, дітей та домашніх тварин.

ВАЖЛИВО: Акліматизуйте рулони протягом 48 годин при кімнатній температурі не менше 15 ° C (59 ° C). Температура приміщення для застосування 15 ° C - 40 ° C (59 ° F - 104 ° F).

Не зберігайте при температурі нижче 15 ° C (59 ° F).

Потрібне обладнання для роботи:

  • Драбина
  • Рулетка.
  • Нівелір (або лазерний рівень).
  • Олівець.
  • Будівельний кут
  • Висувний ніж (з гострим лезом).
  • Шпатель для розгладжування.

 Підготовка

Переконайтеся, що поверхня повністю підготовлена, як то: немає бруду, пилу, старих шпалер, фарби, жиру тощо. Це може вплинути на адгезію. Найкращий способ підготовки - це пропилососити стіну для видалення пилу та будь-яких залишків. Щоб цілком переконатися у відсутності жиру нанесіть мильний розчин на стіну, а потім змийте. Дайте поверхні повністю висохнути перед тим, як розпочати роботи.

 Поверхня повинна бути матовою, твердою, гладкою та однорідного кольору.

ПРИМІТКА: Поверхню з блиском, наприклад, як яєчна шкаралупа, слід злегка відшліфувати, щоб забезпечити ідеальну адгезію.  Помийте відшліфовану поверхню мильним розчином  і залиште сохнути, перш ніж поклеїти шпалери.

 Відштукатурені стіни слід грунтувати, загерметизувати і дати їм повністю висохнути перед тим, як поклеїти шпалери.

Не приклеюйте шпалери на голу штукатурку, цеглу, фактурні поверхні, старі шпалери, пінополістирол, вологі стіни.

Уникайте потрапляння пилу на клейову поверхню, оскільки це погіршить адгезію продукту.

 

Наклеювання:

За допомогою нівеліра  проведіть олівцем вертикальну лінію на 50 см (20 дюймів) від лівої сторони вашої стіни. Або розпочніь з центру, щоб забезпечити симетрію.

Слід приклеїти першу смугу шпалер праворуч від вертикальної лінії олівця. Обережно відклейте 30 см (12 дюймів) підкладкового паперу. Прикладіть клейовою стороною до стіни, з допуском 2,5 см (один дюйм) на стелю.

Працюйте зверху вниз, зніміть за один раз 40 см-50 см (16 дюймів -20 дюймів) і вирівняйте правий край до вертикальної лінії. Зніміть весь підкладковий папір та, якщо необхідно, змініть положення до вертикальної лінії. Не розтягуйте матеріал занадто сильно, оскільки це може призвести до усадки.

Використовуйте шпатель для розгладжування, щоб видалити будь-які бульбашки повітря від центру до верхнього краю. Також використовуйте шпатель для розгладжування по всій поверхні, щоб переконатися, що смуга повністю прикріплена до стіни.

Використовуйте хороші ножиці або гострий висувний ніж, щоб обрізати верх, низ і кут (понеобхідності) стіни. За допомогою шпателя для розгладжування розгладьте усі обрізані краї. 

Нанесіть наступну смужку таким же чином. Малюнок відповідає лівому краю другої смуги або правому краю першої смуги.

Завжди вимикайте живлення від електромережі, перед початком роботи.

Уникайте контакту між клейкою стороною та декоративною стороною, оскільки це може призвести до пошкодження декоративної поверхні, коли ви намагаєтеся їх відшарувати.

 

Видалення

Повільно відшаруйте від верхнього кута вниз. Зазвичай частина пофарбованої поверхні відшаровується при видаленні шпалер. Видалення може бути складнішим у районах, розташованих поблизу джерела тепла, наприклад радіатори, оскільки тепло може спричинити затвердіння клею. Іноді деякі частини шпалер можуть залишатися при видаленні, ми рекомендуємо використовувати плоский скребок та парову машину для зачистки шпалер, якщо є залишки важкі для видалення

Прибирання

Губку вимити тільки чистою водою. Надмірна кількість води може вплинути на адгезію. Не використовуйте миючі засоби, мило тощо.

Додаткова інформація

Будь-які бульбашки повітря, які можуть з’явитися під час роботи, можна прибрати прямим штифтом або голкою і видалити повітря пластиковим згладжувальним лезом.

для Arthouse Ltd, Waterfoot, BB4 7JU, Великобританія.

ДОПОМОГА КЛІЄНТІВ: +44 (0) 1706 239600

Відвідайте www.arthouse.com