Paste the paper - Dutch

BELANGRIJK: Volg deze instructies zorgvuldig voor het beste resultaat.
 
1. Controleer voordat u begint op defecten, patroonovereenkomst, schaduw (rand tegen rand en rol naar rol). Zorg ervoor dat alle batch nummers hetzelfde zijn. Bewaar alle labels in geval van een klacht.

2. Bereid de muren voor. Oppervlakken moeten droog en glad zijn. Vul eventuele scheuren en gaten in. Lijn de muur vooraf uit om een ​​uniforme kleur te garanderen.

3. Snijd de lengtes op maat en zorg voor een marge aan de boven- en onderkant om bij te snijden. Gebruik een kant-en-klare lijm. Plak een royale laag lijm op de achterkant van het behang vanuit het midden naar buiten, zorg ervoor dat de randen goed bedekt zijn. Zorg ervoor dat er geen pasta op de kant met het patroon komt, dit kan schade veroorzaken.

4. Vouw het papier met de klevende kant naar binnen en laat het intrekken om er zeker van te zijn dat het papier volledig uitzet, normaal gesproken 5 - 8 minuten.

5. Hang het eerste stuk verticaal op met een schietlood of een waterpas. Maak het papier gelijkmatig glad met een verfkwast om eventuele luchtbellen te verdrijven.

6. Knip voorzichtig langs de boven- en onderkant.

7. Stomp opeenvolgende lengtes vast en vermijd overlappingen. Inspecteer na het ophangen van 3 lengtes. De beslissing om door te gaan is de verantwoordelijkheid van de binnenhuisarchitect.
Veeg overtollige pasta onmiddellijk weg met een spons en alleen schoon water.

8. Opgedroogde pasta kan het oppervlak van het papier beschadigen en witte vlekken achterlaten. Schakel alle radiatoren uit en laat ze op natuurlijke wijze drogen om krimp te voorkomen.
 
Belangrijk: Als er een fout wordt gevonden, stop dan de job en retourneer alle ongeopende rollen en etiketten naar de winkel waar ze zijn gekocht. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade voor gebreken die zichtbaar zijn vóór het ophangen. Bij gebreken die bij het ophangen zichtbaar zijn, kan geen aanspraak meer worden gemaakt dan 1 rol.
 
Gefabriceerd in de EU voor Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, VK.
Klantenservice +44 1706239600.
Bezoek www.arthouse.com