Paste the paper - Estonian

TÄHTIS: Parimate tulemuste saavutamiseks järgige neid juhiseid hoolikalt.

  1. Enne alustamist kontrollige defekte, mustrite vastavust, varjutamist (servast servani ja rulli rullimiseks). Veenduge, et kõik partii numbrid oleksid ühesugused. Kaebuse korral säilitage kõik sildid.
  2. Valmistage seinad ette. Pinnad peavad olema puhtad, kuivad ja siledad. Täitke kõik praod ja augud.
  3. Tapeedipaanid tuleks välja lõigata kuni 5cm pikkuse varuga nii ülevalt kui alt, mida hiljem saab korrigeerida. Kasutage valmis segatud liimi. Kanna rohke liimikiht tapeedi tagaküljele keskelt väljapoole, tagades servade hea katte. Vältige kleepimist mustrilisele küljele.
  4. Tõsta liimised paani otsad keskele kokku ja jäta tapeet enne paigaldamist paariks minutiks niiskuma. See on vajalik selleks, et peale kantud liim tapeedi tagapinnal ühtlaselt jaotuks ja tapeeti imenduks.
  5. Enne esimese paani liimimist on vaja ära mõõta vertikaalne joon, millest alustatakse tapeetimist, selleks kasuta loodi. Asetage paan seinale ja siluge harja või rulliga hoolsalt vältides õhumullide teket.Töötage silumisel suunaga keskelt alla ja servade poole.
  6. Paani pikkuse varu ülejääk eemaldada peale paigaldustööde lõppu. Selleks kasuta teravat tapeedi/vaibanuga.
  7. Liimige 3 esimest paani ja veenduge, et olete liimitud tapeedi kvaliteediga rahul.
  8. Servade vahelt välja pressinud liim tuleb õrnalt niiske lapiga kohe eemaldada. Äsja tapeeditud ruumis ei tohiks olla liiga soe ega niiske. Kuumas ruumis kuivab tapeet liiga kiiresti ja võib mõnest kohast lahti tulla või koguni rebeneda. Tapeedi kuivamise ajal hoidke ruumis ühesugust temperatuuri ning vältige tõmbetuult.

Tähtis. Kui avastate vea või defekti, tagastage kõik avamata rullid ja sildid jaemüüjale, kellelt need osteti. Me ei saa vastutada tagajärgede eest, mis on põhjustatud enne paigaldamist tekkinud defektidest.

 Valmistatud ELis ettevõttele Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Suurbritannia.

Klienditelefon +44 1706239600.

Külastage veebisaiti www.arthouse.com