Paste the paper - Ukrainian

ВАЖЛИВО: Для досягнення найкращих результатів уважно дотримуйтесь цих інструкцій.

1. Перед початком перевіряйте наявність дефектів, збіг малюнка, затінення (від краю до краю та рулон для рулону). Переконайтесь, що всі номери партії однакові. Зберігайте всі ярлики у разі скарги.

2. Підготуйте стіни. Поверхні повинні бути сухими і гладкими. Заповніть будь-які щілини та отвори. Попередньо облицюйте стіну, щоб забезпечити рівномірний колір.

3. Скоротіть довжини за розміром, дозволяючи поля зверху та знизу для обрізки. Використовуйте готовий змішаний клей. Наклейте щедрий шар клею на тильну сторону шпалер від центру назовні, переконавшись, що краї добре покриті. Уникайте потрапляння пасти на візерунковий бік, оскільки це може завдати шкоди.

4. Складіть папір стороною, що клеїться, і дайте просочитися, щоб забезпечити повне розширення паперу, зазвичай 5 - 8 хвилин.

5. Повісьте першу довжину вертикально за допомогою відвіса або рівня. Рівномірно розгладьте папір пензлем декоратора, щоб вигнати бульбашки повітря.

6. Акуратно обріжте вздовж верху і низу.

7. Стикове з'єднання наступних довжин і уникайте перекриття. Огляньте, повісивши 3 довжини. Рішення продовжити - відповідальність декоратора.

8. Обережно витріть залишки пасти негайно за допомогою губки і чистої води. Висушена на пасті може пошкодити поверхню паперу і залишити білі сліди. Вимкніть усі радіатори і дайте їм висохнути природним шляхом, щоб запобігти усадці.

Важливо: Якщо виявлено несправність, зупиніть роботу і поверніть усі нерозкриті рулони та наклейки продавцю, де вони були придбані. Ми не можемо нести відповідальність за наслідкові втрати за дефекти, очевидні до повішення. Не можна допускати претензій, що перевищують 1 рулон, щодо дефектів, які видно під час повішення.

Виготовлено в ЄС для Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Великобританія.

Телефон довіри клієнтів +44 1706239600.

Відвідайте www.arthouse.com