Paste the paper - Finnish

TÄRKEÄÄ: Saat parhaat tulokset noudattamalla näitä ohjeita huolellisesti.

1. Tarkista ennen aloittamista, ettei siinä ole vikoja, kuvion yhteensopivuus, varjostus (reunasta reunaan ja rullalta rullalle). Varmista, että kaikki eränumerot ovat samat. Säilytä kaikki tarrat valituksen sattuessa.

2. Valmistele seinät. Pintojen tulee olla kuivia ja sileitä. Täytä halkeamat ja reiät. Esitäytä seinää tasaisen värin varmistamiseksi.

3. Leikkaa pituudet kokoon niin, että ylä- ja alaosassa on marginaali leikkaamista varten. Käytä valmiiksi sekoitettua liimaa. Liitä runsas liimakerros taustakuvan takaosaan keskeltä ulospäin varmistaen, että reunat ovat hyvin peitetyt. Vältä tahnan tulemista kuviolliselle puolelle, koska se voi vahingoittaa.

4. Taita paperi, liimapuoli sisään ja anna liota, jotta paperi laajenee täydellisesti, yleensä 5 - 8 minuuttia.

5. Ripusta ensimmäinen pituus pystysuoraan lanka- tai vaakatasolla. Tasoita paperi tasaisesti koristelijan harjalla ja poista ilmakuplat.

6. Leikkaa varovasti ylä- ja alaosaa pitkin.

7. Peräsauman myöhemmät pituudet ja vältä päällekkäisyyksiä. Tarkasta 3 pituisen ripustamisen jälkeen. Sisustajan vastuulla on päätös jatkaa.

8. Pyyhi ylimääräinen tahna varovasti välittömästi vain sienellä ja puhtaalla vedellä. Tahnana kuivunut voi vahingoittaa paperin pintaa ja jättää valkoisia jälkiä. Sammuta kaikki patterit ja anna kuivua luonnollisesti kutistumisen estämiseksi.

Tärkeää: Jos havaitaan vika, lopeta työ ja palauta kaikki avaamattomat rullat ja tarrat jälleenmyyjälle, josta ne ostettiin. Emme voi olla vastuussa välillisistä menetyksistä ennen ripustamista ilmenneistä vioista. Yhden rullan ylittäviä vaatimuksia ei voida sallia vikoista, jotka ovat näkyvissä ripustuksen yhteydessä.

Valmistettu EU: ssa Arthouse Ltd: lle, Waterfoot BB4 7JU, Iso-Britannia.

Asiakaspalvelu +44 1706239600.

Käy osoitteessa www.arthouse.com