Paste the paper - Hungarian

FONTOS: A legjobb eredmény érdekében gondosan kövesse ezeket az utasításokat.

1. Indulás előtt ellenőrizze a hibákat, a minta egyezését, az árnyékolást (széltől szélig és tekercsről tekerésre). Győződjön meg arról, hogy az összes kötegszám megegyezik. Az összes címkét megőrizze panasz esetén.

2. Készítse elő a falakat. A felületek legyenek szárazak és simaak. Töltse ki az esetleges repedéseket és lyukakat. Az egyenletes szín biztosítása érdekében előzetesen vonja be a falat.

3. Vágja le a hosszakat olyan méretre, amely lehetővé teszi a felső és az alsó margót a vágáshoz. Használjon készen kevert ragasztót. A tapéta hátuljára, közepétől kifelé, ragasszon egy bőséges ragasztóréteget, ügyelve arra, hogy az élek jól be legyenek takarva. Kerülje a paszta beillesztését a mintás oldalra, mert ez kárt okozhat.

4. Hajtsa be a papírt, ragasztó oldalával, és hagyja ázni, hogy biztosítsa a papír teljes kitágulását, általában 5 - 8 percig.

5. Függőlegesen függessze fel az első hosszúságot vízvezeték vagy vízmérték segítségével. A dekorációs kefével egyenletesen simítsa meg a papírt a légbuborékok kiürítéséhez.

6. Óvatosan vágja le a tetejét és az alját.

7. A fenékízület későbbi hosszai és kerülje az átfedéseket. 3 hosszas akasztás után ellenőrizze. A folytatásról a dekorátor felelőssége.

8. Óvatosan törölje le a felesleges pasztát csak szivaccsal és tiszta vízzel. A pasztán szárítva károsíthatja a papír felületét és fehér nyomokat hagyhat. Kapcsolja ki az összes radiátort, és hagyja magától megszáradni, hogy megakadályozza a zsugorodást.

Fontos: Ha hibát talál, állítsa le a munkát, és küldje vissza az összes bontatlan tekercset és címkét annak a kereskedőnek, ahol megvásárolta. Az akasztás előtt nyilvánvaló hibákért felelősséget nem vállalunk. Az 1 tekercset meghaladó igények nem vonatkozhatnak azokra a hibákra, amelyek az akasztáskor láthatóak.

Az EU-ban gyártották az Arthouse Ltd. Waterfoot BB4 7JU, Egyesült Királyság számára.

Ügyfélszolgálat +44 1706239600.

Látogasson el a www.arthouse.com