Paste the paper - Latvian

SVARĪGI: Lai iegūtu labākos rezultātus, uzmanīgi ievērojiet šos norādījumus.

1. Pirms sākat, pārbaudiet, vai nav defektu, raksta atbilstības, ēnojuma (no malas līdz malai un rullī, lai ripotu). Pārliecinieties, vai visi sērijas numuri ir vienādi. Saglabājiet visas etiķetes sūdzības gadījumā.

2. Sagatavojiet sienas. Virsmām jābūt sausām un gludām. Aizpildiet visas plaisas un caurumus. Iepriekš sienojiet sienu, lai nodrošinātu vienmērīgu krāsu.

3. Izgrieziet garumus pēc izmēra, atstājot atstarpi augšpusē un apakšā apgriešanai. Izmantojiet gatavu jauktu līmi. Tapetes aizmugurē no centra uz āru ielīmējiet bagātīgu līmes slāni, nodrošinot, ka malas ir labi pārklātas. Izvairieties no pastas iegūšanas rakstainajā pusē, jo tas var izraisīt bojājumus.

4. Salieciet papīru ar lipīgo pusi iekšā un ļaujiet tam uzsūkties, lai nodrošinātu pilnīgu papīra izplešanos, parasti 5 - 8 minūtes.

5. Pakārt pirmo garumu vertikāli, izmantojot svērteni vai līmeņrādi. Vienmērīgi izlīdziniet papīru, izmantojot dekoratora suku, lai izvadītu visus gaisa burbuļus.

6. Uzmanīgi sagrieziet gar augšējo un apakšējo daļu.

7. Sekojošie dibena savienojuma garumi un izvairieties no pārklāšanās. Pārbaudiet pēc 3 garumu pakāršanas. Par lēmumu turpināt ir dekoratora pienākums.

8. Rūpīgi noslaukiet visu lieko pastu, izmantojot tikai sūkli un tīru ūdeni. Žāvēta uz pastas var sabojāt papīra virsmu un atstāt baltas pēdas. Izslēdziet visus radiatorus un ļaujiet dabiski nožūt, lai novērstu saraušanos.

Svarīgi: ja tiek konstatēta kļūda, pārtrauciet darbu un atgrieziet visus neatvērtos ruļļus un etiķetes mazumtirgotājam, kur tie tika iegādāti. Mēs nevaram būt atbildīgi par izrietošiem zaudējumiem par defektiem, kas bija redzami pirms pakāršanas. Nevar pieļaut pretenzijas, kas pārsniedz 1 ruļļu, par defektiem, kas ir redzami karājas brīdī.

 

Ražots ES Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Lielbritānijā.

Klientu palīdzības tālrunis +44 1706239600.

Apmeklējiet www.arthouse.com