Paste the wall - Ukrainian

ВАЖЛИВО: Для досягнення найкращих результатів уважно дотримуйтесь цих інструкцій.

1. Перед початком перевірте наявність видимих дефектів, свівпадіння малюнка, затемнення (від краю до краю рулона, та рулон iз наступним рулоном). Переконайтесь, що всі номери партії співпадають. Зберігайте всі этикетки.

2. Підготуйте стіни. Поверхня повинна бути сухою та гладкою. Заповніть будь-які щілини та отворина стіні. Попередньо підготуйте стіну, щоб забезпечити рівномірний її колір.

3. Обріжте шпалери за розміром стіни, оставляючи поля зверху та знизу (для обрізки). Використовуйте готовий клей. Нанесіть шар клею на зворотню сторону шпалер від центру до краю. Переконайтесь, що краї добре покриті клеєм. Уникайте потрапляння клею на лицьову сторону шпалер.

4. Дайте шпалерам просочитися клеєм 5-8 хвилин, склавши їх зворотною стороною.  

5. Приклейте першу смугу шпалер за допомогою відвіса або рівня. Рівномірно розгладьте шпалери шпателем, щоб вигнати повітря.

6. Акуратно обріжте залишки шпалер зверху і хнизу.

7. Уникайте наклеювання наступної смуги шпалер на попередню. Огляньте стіну, приклеївши 3 полоси, на наявність дефектів.  Рішення продовжити - відповідальність майстра.

8. Обережно та відразу витріть залишки клею за допомогою губки і чистої води. В іншому разі клей може залишити білі сліди на видимій стороні шпалер. Відключіть усі радіатори. Дайте  шпалерам висохнути природним шляхом, щоб запобігти усадці.

Важливо: Якщо виявлено дефекти, негайно зупиніть роботу і поверніть усі нерозкриті рулони та етикетки продавцю. Відповідальність за наслідкові втрати, які були отриманні після приклеювання шпалер з видимим дефектом фабрика не несе. У такому разі претензії приймаються ЛИШЕ у розмірі 3 смуг (1рулон).

Виготовлено в ЄС для Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Великобританія.
ДОПОМОГА КЛІЄНТА: +44 1706 239600. Відвідайте www.arthouse.com