Paste the Wall - Dutch

BELANGRIJK: Volg deze instructies zorgvuldig voor het beste resultaat.

OPMERKING: dit is een Paste The Wall-product.

  1. Controleer voordat u begint op defecten, patroonovereenkomst, arcering (rand tot rand en rol naar rol). Zorg ervoor dat alle batch nummers hetzelfde zijn. Bewaar alle labels in geval van een klacht.
  2. Bereid de muren voor. Oppervlakken moeten droog en glad zijn. Vul eventuele scheuren en gaten op. De ondergrond dient universeel van kleur te zijn voor het beste resultaat.
  3. Snijd de lengtes op maat en laat een marge aan de boven- en onderkant voor afsnijding. Gebruik een kant-en-klare lijm.
  4. Plak een royale lijmlaag op de muur, breder dan de breedte van de muurbekleding. Dit voor de volgende baan.
  5. Hang het eerste stuk verticaal op met een schietlood of waterpas Maak het papier gelijkmatig glad met een decorateur borstel om eventuele luchtbellen te verdrijven.
  6. Knip voorzichtig langs de boven- en onderkant.
  7. Plak de binnen naast elkaar en vermijd overlappingen.
    Inspecteer na het ophangen van 3 banen. De beslissing om door te gaan is de verantwoordelijkheid van de behanger.
  8. Veeg overtollige lijm onmiddellijk weg met een spons en alleen schoon water. Opgedroogde lijm kan het oppervlak van het papier beschadigen en witte vlekken achterlaten. Schakel alle radiatoren uit en laat het behang op natuurlijke wijze drogen om krimp te voorkomen.

BELANGRIJK: Als er een fout wordt gevonden, stop dan met behangen en breng alle ongeopende rollen en etiketten terug naar de winkel waar ze zijn gekocht. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade voor gebreken die zichtbaar zijn vóór het ophangen. Bij gebreken die bij het ophangen zichtbaar zijn, kan geen aanspraak meer worden gemaakt dan 1 rol.

Gefabriceerd in de EU voor Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, VK.
HULPLIJN KLANT: +44 1706 239600. Bezoek www.arthouse.com