Paste the wall - Finnish

TÄRKEÄÄ: Saat parhaat tulokset seuraamalla näitä ohjeita huolellisesti. HUOMAUTUS: Tämä on Paste The Wall -tuote.

  1. Tarkista ennen aloittamista, tuotteen virheettömyys, kuvion yhteensopivuus, värin tasaisuus (reunasta reunaan ja rullalta rullalle) . Varmista, että kaikki eränumerot ovat samat. Säilytä kaikki tarrat reklamaatiotilanteita varten.
  2. Valmistele seinät. Pintojen tulee olla kuivat ja sileät. Täytä mahdolliset halkeamat ja reiät. Pohjan tulee olla yksivärinen ja tummissa tapeteissa ainakin saumakohdat on hyvä maalata tummiksi.
  3. Leikkaa vuodat siten, että ylä- ja alaosassa on marginaali leikkaamista varten.
  4. Käytä valmiita sekoitettuja liimoja. Levitä runsas liimakerros seinälle, leveämpi kuinvuodan leveys.
  5. Asenna ensimmäinen vuota pystysuoraan lanka- tai vesivaa'an avulla. Tasoita tapetti tasaisesti alustaan tapettiharjalla ilmakuplien poistamiseksi.
  6. Leikkaa puhtaaksi varovasti ylhäältä ja alhaalta.
  7. Asenna vuodat puskusaumoilla; vältä limittämistä. Tarkistele jälkeä 3 vuodan asennuksen jälkeen. Sisustajan vastuulla on päätös jatkaa.
  1. Pyyhi ylimääräinen liisteri/liima varovasti välittömästi vain sienellä ja puhtaalla vedellä. Pintaan kuivunut liima voi vahingoittaa tapetin pintaa ja jättää valkoisia jälkiä. Sammuta kaikki patterit ja anna kuivua luonnollisesti kutistumisen estämiseksi.

TÄRKEÄÄ: Jos havaitaan vika, lopeta työ ja palauta kaikki avaamattomat rullat ja tarrat jälleenmyyjälle, josta ne ostettiin. Emme voi olla vastuussa välillisistä menetyksistä ennen asennusta ilmenneistä vioista. Yhden rullan ylittäviä korvausvaatimuksia ei voida hyväksyä vioista, jotka ovat silminhavaittavia.

Valmistettu EU: ssa Arthouse Ltd: lle, Waterfoot BB4 7JU, Iso-Britannia.
ASIAKASPALVELU: +44 1706 239600. Käy www.arthouse.com