Paste the wall - Latvian

SVARĪGI: Lai iegūtu labākos rezultātus, uzmanīgi izpildiet šos norādījumus.

PIEZĪME: Šis ir Paste The Wall produkts.

1. Pirms sākat, pārbaudiet, vai nav defektu, raksta atbilstības, ēnojuma (no malas līdz malai un ritiniet pēc ritināšanas. Pārliecinieties, vai visi sērijas numuri ir vienādi. Sūdzības gadījumā saglabājiet visas etiķetes.

2. Sagatavojiet sienas. Virsmas jābūt sausai un gludai. Aizpildiet visas plaisas un atveres. Iepriekš izveidojiet sienu, lai nodrošinātu vienmērīgu krāsu.

3. Izgrieziet garumus pēc izmēra, lai apgriešanai augšpusē un apakšā būtu atstarpe. Izmantojiet gatavu jauktu līmi. Uz sienas ielīmējiet bagātīgu līmes slāni, kas ir platāks par sienas pārklājuma platumu.

5. Pirmo garumu pakārt vertikāli, izmantojot sveces līniju vai līmeņrādi. Vienmērīgi izlīdziniet papīru, izmantojot dekoratoru suku, lai izvadītu visus gaisa burbuļus.

6.Uzmanīgi sagrieziet gar augšējo un apakšējo daļu.

7. Sekojošie dibena savienojuma garumi un izvairieties no pārklāšanās.
Pārbaudiet pēc 3 garumu pakāršanas. Par lēmumu turpināt ir dekoratora atbildība.

8. Rūpīgi noslaukiet lieko pastu, izmantojot tikai sūkli un tīru ūdeni. Žāvēta uz pastas var sabojāt papīra virsmu un atstāt baltas pēdas. Izslēdziet visus radiatorus un ļaujiet dabiski nožūt, lai novērstu saraušanos.


SVARĪGI: Ja tiek konstatēta kļūda, pārtrauciet darbu un atgrieziet visus neatvērtos ruļļus un etiķetes mazumtirgotājam, kurā tie tika iegādāti. Mēs nevaram būt atbildīgi par izrietošiem zaudējumiem par defektiem, kas bija redzami pirms pakāršanas. Nevar pieļaut pretenzijas, kas pārsniedz 1 ruļļu, par defektiem, kas ir redzami karājas brīdī.

Ražots ES Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Lielbritānijā.
KLIENTU PALĪDZĪBA: +44 1706 239600. Apmeklējiet www.arthouse.com