Paste the Wall - Hungarian

FONTOS: A legjobb eredményért kövesse gondosan a következő utasításokat.
MEGJEGYZÉS: Ez egy vlies tapéta.

1. Kezdés előtt ellenőrizze, hogy nem hibás-e a termék, illeszkednek-e a minták és megfelelőek-e az árnyalatok (a széleknél és a tekercsek között). Ellenőrizze, hogy minden tételszám egyezik-e. Az esetleges reklamáció érdekében őrizze meg az összes címkét.

2. Készítse elő a falat. A felületek legyenek szárazak és simák. Javítsa a repedéseket és lyukakat. Az egységes szín érdekében vonalazza be előre a falat.

3. Vágja megfelelő hosszúságúra a terméket, némi ráhagyással fent és lent, amely később levágható. Használjon készre kevert ragasztót.

4. Kenjen egy vastagabb réteg ragasztót a falra, a tapétánál szélesebb területre

5. Ragassza
fel az első csíkot függőlegesen függőón vagy vízmérték segítségével. Simítsa ki egyenletesen a tapétát tapétázókefével, hogy minden levegőbuborék távozzon.

6. Óvatosan vágja le a felesleget alul és felül.

7. Illessze pontosan egymáshoz a csíkokat, de ügyeljen, hogy az egymás melletti csíkok ne fedjék egymást. 3 csík felhelyezése után ellenőrizze az eredményt. A folytatásról a tapétázást végző dönt, annak felelőssége őt terheli.

8. A felesleges ragasztót óvatosan és azonnal törölje le. Ehhez kizárólag szivacsot és tiszta vizet használjon. Az odaszáradt ragasztó károsíthatja a tapéta felületét és fehér foltokat hagyhat. A zsugorodás elkerülése érdekében kapcsolja
ki az összes radiátort, és hagyja természetes körülmények között száradni a tapétát

FONTOS: Ha hibát talál, hagyja abba a munkát, és juttassa vissza az összes bontatlan tekercset és címkét az üzletnek, ahol azokat vásárolta. A felhelyezés előtt is látható hibákból következő károkért nem vállalunk felelősséget. A felhelyezéskor látható hibák esetén legfeljebb 1 tekercsre vonatkozóan nyújtható be reklamáció.

Gyártás helye: EU, a következő számára: Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG. VEVŐSZOLGÁLAT: +44 1706 239600. Weboldal: www.arthouse.com