Paste the wall - Estonian

TÄHTIS: Parimate tulemuste saavutamiseks järgige neid juhiseid hoolikalt.

MÄRKUS. See on toode Paste The Wall.

1. Enne alustamist kontrollige defekte, mustrite vastavust, varjutamist (servast servani ja rulli rulli. Veenduge, et kõik partii numbrid oleksid ühesugused. Kaebuse korral hoidke kõiki silte.

2. Valmistage seinad ette. Pinnad peaks olema kuiv ja sile. Täitke kõik praod ja augud. Ühtlase värvi tagamiseks vooderdage sein ette.

3. Lõigake pikkused suuruse järgi nii, et korrastamiseks oleks üla- ja alaosa varu.

4. Kasutage valmis segatud liimi. Kleepige seinale rikkalik liimikiht, mis on laiem kui seinakatte laius.

5. Riputage esimene pikkus vertikaalselt torujuhtme või vesiloodi abil. Siluge õhumullide väljutamiseks paber ühtlaselt dekoratiivpintsliga.

6. Kärpige ettevaatlikult mööda ülemist ja alumist serva.

7. Tagumiku liigese järgnevad pikkused ja vältige kattumist. Kontrollige pärast 3 pikkuse riputamist. Dekoraatori kohustus on jätkata.

8. Pühkige liigne pasta koheselt hoolikalt käsna ja puhta veega. Pastal kuivanud võib paberi pinda kahjustada ja jätta valged jäljed. Kokkutõmbumise vältimiseks lülitage kõik radiaatorid välja ja laske loomulikult kuivada.

TÄHTIS. Kui tõrge leitakse, peatage töö ja tagastage kõik avamata rullid ja sildid jaemüüjale, kust need osteti. Enne riputamist ilmnenud defektide eest ei saa me vastutada kaudsete kahjude eest. Riputamise ajal nähtavate defektide korral ei saa lubada nõudeid, mis ületavad 1 rulli.

Valmistatud ELis ettevõttele Arthouse Ltd, Waterfoot BB4 7JU, Suurbritannia.
KLIENDI TEENIND: +44 1706 239600. Külastage veebisaiti www.arthouse.com